Friday, August 3, 2007

Tere hommikust :)

Suvi vist selleks korraks hakkab lõppema. Tore suvi oli, puhata sai palju, esimene suvi kus tööjuurest ei tulnud kõnesid stiilis: "mis tegema nüüd pean? " :) .
Pokkerimänguga on läinud stabiilselt, säravaid hetki polegi olnud, paaril turniiril finaallauda jõudnud kuid mitte esikolmikusse.
Hetkel mängin siis Betonbet pokkeritoas, kohe selgitan miks:
1. Kuulub Prima võrku ehk palju kasutajaid ja igasugu rahakinkijaid liigub palju.
2. Lojaalsus punktid ehk 30 protsenti oma makstud rakest saate tagasi. Mis positiivne et see ei kanta iga kuu alguses sinu kontole nagu teistel saitidel vaid saab ise vajutada sobival ajahetkel claim nuppu.
3. Vip punktide pood, saab kogutud punktide eest osta pääsmeid pühapäevastele 200000$ ja 2500000$ garanteeritud turniiridele ja ka Ept etapile. Samuti reload boonuseid saab osta.
4. Leaderboard- kes kogub aasta lõpuks enim raked hande saab wsop-le ja esisada saavad turniirile kus auhinnaks wsop pakett.
5. 100 protsenti esimese deposiidi bonus kuni 500$ ja peab kahe kuuga täis mängima. Ütleks et sellisele pühapäevasele mängijale 250$ jõukohane kahe kuuga läbi mängida.

Seegi pole veel kõik :) . kes registreerib ennast läbi selle lingi saab minupoolt iga kuu esimesel tööpäeval 3 protsenti rakebacki lisaks, et kokku siis 33% rakebacki. Tingimusel et saadab mulle kirja aadressile keskmineeestlane@qmail.com.
Toetab moneybookersit.

Kellel on pakkuda paremat saiti hetkel andku mulle ka märku :)

1 comment:

poolast said...

tore on üle pika aja taas lugeda kuda kulgeb ! proovi ikka tihedamini blogida !
edu !!!!!!!!