Sunday, November 19, 2006

Absolute pokkeri 20% boonus kuni 200$


Absolute pokker on boonusejahtijatele üldse üks tore koht, koguaeg miskit toimub. Hetkel seal ka näiteks esimese deposiiditegijatele kuni 750$ 100% boonust, nii et kõik võitma :) . Minul see boonus küll läbitud. Praegune projekt siis reload boonus. Panin siis maksimum boonuse deposiidi sisse ja voilaa 40 dollarit boonust jahtima. Täpselt neli tundi mängu ja olemas! ja mitte ainult :), samuti ka 53 $ mängust. Kokku siis 93$ nelja tunniga, pole paha minujaoks. Mängisin neljal 1/2$ laual fixed limit mängu. Hea mäng oli, tagasilööke polnudki. Pikalt olen juba ilma miinuseta püsinud nii et hirm juba peal :) . Homme vist hakkan tagaajama Bamba pokkeri boonust, tundub olevat hea pakkumine, aga eks homme näha ole :)

5 comments:

Anonymous said...

Kas sa kannad sinna raha moneybookersiga ja on võimalik moneybookersiga ka raha väljavõtta? Kas nad miskit lisa dokumenti ei küsi (poleks küll probleem aga ei taha venitamist ega jamamist). Pokernewsi foorumis oli kirjas et absolute ei taha eriti moneybookersile maksta...

spark said...

Saab peale kanda moneybookersiga ja saab välja ka võtta ilusasti. Arvatavasti küsivad nad sult dokumente passikoopiat vms. Kusjuures esimesel väljavõtul on mult seda küsnud iga sait. Ega nende krediitkaartide ja tsekkidega pole lihtsam mässata. Tuleb lihtsal esimene kord ära kannatada, aega läheb 2-3 päeva nende dokumentide uurimisega.

Anonymous said...

Selge, tänud!
Peaasi et ikka raha hiljem kätte saab.. ja mingi tsekindusega ei hakka kunagi jamama, ei ela enam arengumaal et ennast nii piinama peaks:)

Anonymous said...

Oleks veel küsimus ka strateegia kohta millega mängid. Kas foldid kõik peale premium käte: AA, KK, QQ, AK, JJ, või mängid ka teisi kaarte. Olen ka ise ligi aastakese mänginud niiet peaks hakkama saama aga hea nõu ikka abiks;)

spark said...

Paaridest alustan 9 paariga ja edasi ning 10,J ning edasi. Tavaliselt lähen masti proovima kui on äss ja miskit veel ja ka 9-10 üks mast nng suurem. Segane jutt, aga ehk said aru :)